Home | Alle verhalen
- Verhaal
Brouwerij Leysen - Thuisbasis van de Baskwadder
Brouwerij Leysen is de trotse eigenaar van de Baskwadder. De naam van het bier is niet zomaar een verzinsel. Curieus naar de achterliggende betekenis?
- Verhaal
BRUGGE COMTESSE
De gravin onder de Brugse kazen. Gehuld in een diepblauw gewaad met een ivoorkleurig hart. Geniet van een romige textuur, fruitig aroma en toetsen van getoaste hazelnoot. Geweldig lekker als aperitiefhapje met een lepeltje mangochutney.
- Verhaal
Een feest van smaak
Samen met Europees en Belgisch kampioen BBQ Smaakmakers bundelden we verrassende recepten, bijzondere dranken én stylingtips. Alle ingrediënten voor een gastronomisch avontuur met familie en vrienden.
- Verhaal
Sushi - altijd een fris idee!
Hoe lang kan je sushi bewaren? Omdat directe verorbering niet altijd mogelijk/de bedoeling is, delen we hier enkele tips!
- Verhaal
Struise Brouwers
In het schooltje van de Struise Brouwers is er voor brave bieren geen plaats. Ontdek hun specialiteit van de dag: speciaalbieren vol power, gebrouwen op een ecovriendelijke manier.
- Verhaal
Verschillende streken, verschillende smaken
Wie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone?
- Verhaal
HOPSCHEPPERS: "Schep eens wat hop!"
Twee smaakvrienden Tony de Pooter en Jos Saenen begonnen zo’n tien jaar geleden samen aan een wijncursus. Daar leerden ze vooral wijn appreciëren en smaken herkennen. Dat kwam goed van pas toen een nieuwe passie begon te kriebelen: bier brouwen.