Home | Alle verhalen
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Een in een meljoen
You're one in a melon, dat is algemeen geweten. Maar weet jij ook wanneer een meloen rijp is?
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Meloen
Wat doet die komkommer in de ondertitel? Meloen en komkommer behoren tot dezelfde familie. Meloen is dus eigenlijk een groente.
- Verhaal
Vérse patisserie?
Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie.
- Verhaal
Zalig zoet...
Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter...
- Verhaal
Keiems Bloempje - Een bloem van een kaasje
We stellen je graag een zalig zacht kaasje voor: het Keiems Bloempje! Dit witschimmelkaasje is 100% West- Vlaams. Geboren tussen de Polders en het Houtland.
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?