Home | Alle verhalen
- Verhaal
Konishi – vijftien generaties vakmanschap
Konishi is één van de oudste sakébrouwerijen die Japan rijk is. Ondertussen staat de vijftiende generatie aan de brouwketels. In de jaren tachtig krijgt deze brouwerij een Belgisch kantje. Ze importeren vanaf dan Belgische speciaalbieren.
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
Go (coco)nuts
Gezond worden in een paar eenvoudige stappen: het kan blijkbaar! Samen met gezondheidscoach Liesbeth Leysen zochten we enkele gezonde, biologische basisproducten die elke gezondheidsfan in z’n voorraadkast moet hebben.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Bio... Logisch!
Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet?
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.