Home | Alle verhalen
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is verkozen tot vis van het jaar! Net op het juiste moment. Het platte visje is nu op z’n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Royal Belgian Caviar is op z’n minst een Belgisch unicum te noemen. Kaviaar uit onze contreien behoort tot de wereldtop. Een uniek kweekproces, steurvoeding uit eigen huis en een uitstekende waterkwaliteit vormen de basis van het zwarte goud. Royal Belgian Caviar groeide intussen uit tot de lieveling van verscheidene topchefs.
- Verhaal
Cross Roast: een boon voor Speciality koffie
Cross Roast is het project van Tom Helsen & Isabelle Van Echelpoel. Cross Roast verzorgt koffie van boon tot kopje. Met veel plezier branden en serveren ze koffie in hartje Antwerpen. Ze voorzien trouwens alles om zelf een lekkere mok te serveren. Machinerie of cursus, geen enkel probleem voor het koppel. Ze staan je graag bij met goede raad. Bovendien kan je Cross Roast koffie ook bij Van Eccelpoel terugvinden!
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
De kunst van kaviaar...
Royal Belgian Caviar is een pionier in het produceren van Belgische kaviaar. In het Kempense Turnhout streven ze al meer dan twintig jaar naar de allerhoogste kwaliteit. Menig sterrenchefs verheffen de kaviaar tot een nog hogere kunstvorm.