Home | Alle verhalen
- VerhaalOlijke OliereToscaanse handen maakten een bijzonder kruikje. Kristof en Charlotte produceren, naast heerlijke JOS-olijfolie, matching olijfkruikjes. Een staaltje handwerk dat gezelligheid en smaak schenkt. 
- VerhaalTomahawk West-Vlaams RoodShowbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve! 
- VerhaalOlijfolie JOSCharlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak. 
- VerhaalPoulet Noir? Mais oui!De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd! 
- VerhaalWord olijfsommelier!De smaak van olijfolie ontdek je door te walsen, te proeven en vooral te genieten. Je leest het goed, de handelingen van een sommelier! 
- VerhaalCarpaccio - Verrukkelijk VerfrissendEen van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio. 
- VerhaalSpaghetti à la mama"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid? 
 
 
 
 
 
