Home | Alle verhalen
- Verhaal
Show some loof
Dit witte stronkje is puur goud in de keuken. Van 'witloofrolletjes met kaas en hesp' tot een verrassende tarte tatin. Deze kanjer kan het allemaal aan!
- Verhaal
Lekker Lokaal
Bij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit!
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Van Eccelpoel maakt whisky
Dat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling.
- Verhaal
Gezonde grillen - 5 tips voor groen op de grill
Geef je BBQ kleur met knapperige, Belgische groenten.
- Verhaal
Van Eccelpoel vanbinnen
Onze sfeer online opsnuiven? We nemen je met plezier op sleeptouw tijdens een virtuele tour!
- Verhaal
Bio... Logisch!
Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet?
- Verhaal
Hoe serveer ik de beste kaasschotel?
Portie gezelligheid serveren? Volg onze tips en creëer de perfecte kaasplank.
- Verhaal
Waarvoor staat Van Eccelpoel?
We moeten het bekennen: we zijn geen alledaagse versmarkt. Onze oprechte excuses daarvoor! We kunnen er helaas niets aan doen. We worden gedreven door waarden die bepalen wie we zijn: soms een zotte bende, altijd gepassioneerd.