Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Sushi
Vanaf woensdag tot en met zaterdag gaat de sushi aan het rollen. Geniet van kraakverse sushi, met de hand gemaakt!
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!
- Verhaal
Bakken met bonen
Maak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
Vette Vis: Eerste hulp bij blue mondays
Was het begin van 't jaar nog gene vette voor jou? Stimuleer je goed gevoel met vis!
- Verhaal
Waarvoor staat Van Eccelpoel?
We moeten het bekennen: we zijn geen alledaagse versmarkt. Onze oprechte excuses daarvoor! We kunnen er helaas niets aan doen. We worden gedreven door waarden die bepalen wie we zijn: soms een zotte bende, altijd gepassioneerd.