Home | Alle verhalen
- VerhaalPLADIJSPladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog! 
- VerhaalBrouwerij Leysen - Thuisbasis van de BaskwadderBrouwerij Leysen is de trotse eigenaar van de Baskwadder. De naam van het bier is niet zomaar een verzinsel. Curieus naar de achterliggende betekenis? 
- VerhaalTarbotWe beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig. 
- VerhaalDe radijs: een koddige knol!In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter. 
- VerhaalVérse patisserie?Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie. 
- VerhaalZalig zoet...Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter... 
- VerhaalStruise BrouwersIn het schooltje van de Struise Brouwers is er voor brave bieren geen plaats. Ontdek hun specialiteit van de dag: speciaalbieren vol power, gebrouwen op een ecovriendelijke manier. 
- VerhaalDu pain, du vin et ... le croissantEen Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij? 
 
 
 
 
