Home | Alle verhalen
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Zoveel te doen met pompoen
De herfst lonkt. Oranje- en bruintinten overheersen. Zo ook op het bord. De ultieme herfstgroente - pompoen - rukt op. Ontdek de verschillende soorten in onze groenteafdeling.
- Verhaal
Burni
3 vrienden. Een reis naar Mexico. En een smaakvol idee als souvenir. Lars, Jordi en Michael spendeerden uren in de keuken voor het perfecte recept voor iets bijzonder origneels. Namelijk: een hot sauce voor je koffie.
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Bonenkruid: Zuiderse pit voor je plat
Tijdens deze grijze dagen, hopen we toch stiekem dat Zuiderse temperaturen ook tot ons Belgenlandje raken!
- Verhaal
Van Eccelpoel: Gebrand op kwaliteitsvolle koffie
Heb jij een boon voor Van Eccelpoel koffie? Lees dan zeker over onze samenwerking met Blend and Sale!
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?
- Verhaal
Van Eccelpoels Haiku
Wat als we de betekenis van (vers)markt anders opvatten? Na een (z)ware brainstormsessie, kwamen de versen aan het rollen.
- Verhaal
Wist-je-datje
Wist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde?