Home | Alle verhalen
- VerhaalSoeper tips - Wat met restjes soep?Restjes soep over? Gebruik dit heerlijke goedje als pizzabasis! 
- VerhaalSelia & Scob“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha. 
- VerhaalKombucha - Bron van smaakEen fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal. 
- VerhaalGo (coco)nutsGezond worden in een paar eenvoudige stappen: het kan blijkbaar! Samen met gezondheidscoach Liesbeth Leysen zochten we enkele gezonde, biologische basisproducten die elke gezondheidsfan in z’n voorraadkast moet hebben. 
- VerhaalSushiVanaf woensdag tot en met zaterdag gaat de sushi aan het rollen. Geniet van kraakverse sushi, met de hand gemaakt! 
- VerhaalKOMBUCHA - CHAEen alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is! 
- VerhaalBio Sap van de Drie WilgenMaak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt. 
- VerhaalBio... Logisch!Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet? 
- VerhaalSushi(storie)Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy! 
 
 
 
 
 
 
 
