Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
De radijs: een koddige knol!
In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Van Eccelpoel: perfecte match met Authentieke Bieren
België bierland, en of we daar bij Van Eccelpoel aan meedoen. We zijn steeds op zoek naar de meest smakelijke bieren.