Home | Alle verhalen
- Verhaal
We are the champignons
Wijzer worden in champignonsoorten? Ontdek verschillende soorten aan de hand van onze champignonwijzer!
- Verhaal
4 soorten steak en waar komen ze vandaan?
Van Eccelpoel laat je zeker niet in de steek! Onze beenhouwers vertellen je meer over de afkomst van verschillende soorten steak.
- Verhaal
Benvenuto in famiglia!
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza (bekend van La Botte, Peppe's en culinaire tv-zender Njam) schroeft Zuiderse gezelligheid in een potje. Ontdek zijn producten in onze versmarkt!
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Afternoon tea op z’n Van Eccelpoel’s
Namiddag (de ~ (m.), ~en): Het tijdstip voor een picknick binnenshuis met Van Eccelpoels huisgemaakt gebak.
- Verhaal
Keukenmes onderhouden - Hoe houd je jouw messen scherp?
EFKES PRAKTISCH: Een lekker gerecht begint bij een goed mes! We geven je graag 5 tips mee om je mes te onderhouden.
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?