Home | Alle verhalen
- Verhaal
Het witte (geschilde) goud
De familie Van Olmen is al generaties lang het kloppende hart achter De Pleynhoeve. De Noorderwijkse familie is bezield door het witte goud. “Tijdens het seizoen staan er élke dag asperges op het menu!” Deze asperges van om de hoek zijn ook geschild te verkrijgen.
- Verhaal
Zoveel te doen met pompoen
De herfst lonkt. Oranje- en bruintinten overheersen. Zo ook op het bord. De ultieme herfstgroente - pompoen - rukt op. Ontdek de verschillende soorten in onze groenteafdeling.
- Verhaal
Olijke Oliere
Toscaanse handen maakten een bijzonder kruikje. Kristof en Charlotte produceren, naast heerlijke JOS-olijfolie, matching olijfkruikjes. Een staaltje handwerk dat gezelligheid en smaak schenkt.
- Verhaal
gerijpt rundvlees
De beenhouwers zijn bijzonder trots op de rijpingskast. Een schatkamer waar stukken rundvlees van verschillende soorten rijpen tot de perfectie. Gerijpt vlees is karaktervol van smaak en zacht van structuur. Dé perfecte hoofdrolspeler van jouw bord.
- Verhaal
BelRoy’s Bijou – Premium spirits en gebottelde cocktails
Throwback naar 13 april: Ben Belmans,“The Godfather van de Belgische cocktailscene”, brengt BelRoy's naar Van Eccelpoel.
- Verhaal
Waarvoor staat Van Eccelpoel?
We moeten het bekennen: we zijn geen alledaagse versmarkt. Onze oprechte excuses daarvoor! We kunnen er helaas niets aan doen. We worden gedreven door waarden die bepalen wie we zijn: soms een zotte bende, altijd gepassioneerd.