Home | Alle verhalen
- Verhaal
Een coupe de foudre
Kris Adriaensen heeft het leukste beroep ter wereld. Hij maakt én serveert ambachtelijk hoeveijs. Als deze gepassioneerde ijscoman spreekt over zijn stiel, fonkelen zijn ogen. “Hét geheim van lekker ijs? De liefde...”
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Cross Roast: een boon voor Speciality koffie
Cross Roast is het project van Tom Helsen & Isabelle Van Echelpoel. Cross Roast verzorgt koffie van boon tot kopje. Met veel plezier branden en serveren ze koffie in hartje Antwerpen. Ze voorzien trouwens alles om zelf een lekkere mok te serveren. Machinerie of cursus, geen enkel probleem voor het koppel. Ze staan je graag bij met goede raad. Bovendien kan je Cross Roast koffie ook bij Van Eccelpoel terugvinden!
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Recla - Gedroogde Ham
Waan jezelf in de Italiaanse bergen: kom onze sublieme, gedroogde ham ontdekken!