Home | Alle recepten
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Zoete aardappeltjes in de oven
Met zoete aardappel of bataat doe je nooit kwaad. Ook wij zijn verlekkerd op deze populaire groente en sneden alvast yam(mie) schijfjes klaar!
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.
- Recept
Pittige kaasblokjes met clementinemarinade
Val je, tijdens de grillige herfst, als een blok voor de warmte van Zuiderse landen? Waan je in Portugal met Piri-Piri kaasblokjes!
- Recept
Zoute pannenkoeken met gerookte visvulling
Omdat pannenkoeken altijd een goed idee zijn, delen we graag een gevulde versie met jullie.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.