Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Snelle spruitjes
Ben je fan van een milde, maar volle spruitjessmaak? Stoof dan zeker eens je spruitjes!
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
FIESTA MET SANGRIA
Niets beter op een hete dag dan een glaasje homemade sangria. Hoewel... Een karaf sangria is nog beter! De basis van dit zomerse drankje: onze bidonnetjes Lolailo. Olé!
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.
- Recept
Ola, Tortilla!
Voor het vullen van een tortilla bestaan er eigenlijk geen regels. Toch geven we graag een suggestie!
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.