Home | Alle recepten
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Broccolini
Broccolini of bimi is geen uit de kluiten gewassen broccoli. Het is het resultaat van een kruising tussen broccoli en Chinese kool. Bimi is makkelijk klaar te maken. Wij verwerkten het in een heerlijke salade met hummus!
- Recept
FIESTA MET SANGRIA
Niets beter op een hete dag dan een glaasje homemade sangria. Hoewel... Een karaf sangria is nog beter! De basis van dit zomerse drankje: onze bidonnetjes Lolailo. Olé!
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Avocado gevuld met 'n eitje
Een ei gecombineerd met avocado: da's gewoon het perfecte huwelijk!
- Recept
Laat je van je Socca blazen!
Hé, ken je Joep's kikkererwtenmeel al? Dit glutenvrij, natuurlijk én biologisch meel bestaat alleen uit gemalen kikkererwten. Een enorm veelzijdig product dat kan dienen als bindmiddel, eivervanger of meel! Wij lieten ons alvast van onze sokken blazen door deze heerlijk simpele socca.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.