Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Snelle spruitjes
Ben je fan van een milde, maar volle spruitjessmaak? Stoof dan zeker eens je spruitjes!
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
Pad thai
Deze easy peasy Thaise noedelschotel serveer je in een handomdraai! Traditioneel geserveerd met rijstnoedels, sojascheuten, lenteui, wortel en fijngehakte pindanootjes. Een smaakbommetje in minder dan een kwartiertje... Yes, stir!
- Recept
Zoute pannenkoeken met gerookte visvulling
Omdat pannenkoeken altijd een goed idee zijn, delen we graag een gevulde versie met jullie.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.