Home | Alle recepten
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
Detoxsoep van de dag - Broccoli-Spinazie
Soms is 'er een soepje van maken' het beste wat je lichaam kan overkomen! Iets wat we zelf en voedingsconsulente Liesbeth Leysen zeker kunnen beamen.
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Te veel tomatensaus? Uitstekend voor 3 snelle hapjes!
Het einde van de week, nog een badkuip aan tomatensaus, maar geen idee wat ermee aan te vangen? We geven je enkele tips om je tomatensaus om te vormen tot een lekkere dip, crouton of tomatenboter.
- Recept
Zoute pannenkoeken met gerookte visvulling
Omdat pannenkoeken altijd een goed idee zijn, delen we graag een gevulde versie met jullie.