Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Zoete aardappeltjes in de oven
Met zoete aardappel of bataat doe je nooit kwaad. Ook wij zijn verlekkerd op deze populaire groente en sneden alvast yam(mie) schijfjes klaar!
- Recept
Detoxsoep van de dag - Broccoli-Spinazie
Soms is 'er een soepje van maken' het beste wat je lichaam kan overkomen! Iets wat we zelf en voedingsconsulente Liesbeth Leysen zeker kunnen beamen.
- Recept
Avocado gevuld met 'n eitje
Een ei gecombineerd met avocado: da's gewoon het perfecte huwelijk!
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.