Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Marvelous Mimosa
Brunchcocktail bij uitstek: de Mimosa. Bijzonder makkelijk te maken én smaken. Met twee ingrediënten tover je dit feestelijke drankje zo in het glas.
- Recept
Hummmus - de prinses & de kikkererwt
De kikkererwt: de perfecte match bij de millenialprinses. Breng kleur op je boterham met onze verschillende plantaardige smeersels. Ontdek ons assortiment: natuur, mango-curry, rode biet, linzen, tikka massala... Allemaal verkrijgbaar in onze veggietoog!
- Recept
Mexicaanse chocolademelk
Grijze dagen vragen om een kopje warme chocolademelk. Waarom niet op z'n Mexicaans, met een vleugje pit?
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.