Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Broccolini
Broccolini of bimi is geen uit de kluiten gewassen broccoli. Het is het resultaat van een kruising tussen broccoli en Chinese kool. Bimi is makkelijk klaar te maken. Wij verwerkten het in een heerlijke salade met hummus!
- Recept
Piadina met mortadella, pistachenootjes en mozzarella
De piadina is een op en top Italiaanse wrap. Een frisse lunch of lekkere snack tussendoor. Je kan het gegrild of gewoon zo verorberen! Wij vinden 'm bijzonder lekker gevuld met flinterdunne sneetjes mortadella.
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
Te veel tomatensaus? Uitstekend voor 3 snelle hapjes!
Het einde van de week, nog een badkuip aan tomatensaus, maar geen idee wat ermee aan te vangen? We geven je enkele tips om je tomatensaus om te vormen tot een lekkere dip, crouton of tomatenboter.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.