Home | Alle verhalen
- Verhaal
Yes! Koken met restjes ...
“Met den overschot zijt ge niks..” Integendeel! Wij vinden restjes net een grote rijkdom.
- Verhaal
Cross Roast: een boon voor Speciality koffie
Cross Roast is het project van Tom Helsen & Isabelle Van Echelpoel. Cross Roast verzorgt koffie van boon tot kopje. Met veel plezier branden en serveren ze koffie in hartje Antwerpen. Ze voorzien trouwens alles om zelf een lekkere mok te serveren. Machinerie of cursus, geen enkel probleem voor het koppel. Ze staan je graag bij met goede raad. Bovendien kan je Cross Roast koffie ook bij Van Eccelpoel terugvinden!
- Verhaal
Lekkers bij het Grillen
Geen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze.
- Verhaal
Klat Keramiek
Klat Keramiek is net als het leven zelf: uniek, imperfect en eenvoudig. Dat laatste niet altijd... Maar de bijzondere stukken van Klat Keramiek maken het wel een stuk mooier! Katrien Lathouwers draait potten in het midden van de Kempense bossen. Ontdek een deel van haar collectie in onze versmarkt.
- Verhaal
Schoons met Streke - Anjoy
Maak kennis met verschillende lederen juweeltjes en accessoires. Stuk voor stuk handgemaakt in Herentals!
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Hartig smeren met Allos
Een lekker alternatief voor de klassieke bo met choco? Wij hebben het gevonden! Smeer smakelijk en gezond met Allos groentespread. Wij namen alvast de proef op de som. Verdict: Allo(s), da’s lekker!
- Verhaal
Wijntips voor beginners
Wijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen.
- Verhaal
Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen
Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.
- Verhaal
Hoe serveer ik de beste kaasschotel?
Portie gezelligheid serveren? Volg onze tips en creëer de perfecte kaasplank.
- Verhaal
Van Eccelpoel Underground
Onze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij.