Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Minhota
Op zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak.
- Verhaal
Vacherin Mont d'or - Kaas om op te lepelen
Koudere ochtenden vragen om warme kazen! De Zwitserse Vacherin Mont d'or bijvoorbeeld.
- Verhaal
Lasagne - High level comfort food
“Once again, my life has been saved by the miracle of lasagna.”'Garfield' (Jim Davis)
- Verhaal
Gin à la Van Eccelpoel
We zijn bijzonder trots op ons nieuwe, straffe drankje. Een Belgian London Dry Gin op smaak gebracht met bijna twintig botanicals. Deze klassebak bevat eigenlijk alles wat we van een goede gin verwachten: florale, aardse tonen met een frisse toets. En een oogstrelend etiket...
- Verhaal
In het land van Gin & Honing ...
In het land van Gin & Honing heeft elke stad z'n troef. Proef die troef in God Save the Queen gin. Twee urban beekeepers creëren een gouden vloeistof én zorgen voor een stabiele habitat voor de bijen. Hun credo: no bees, no future...
- Verhaal
Keukenmes onderhouden - Hoe houd je jouw messen scherp?
EFKES PRAKTISCH: Een lekker gerecht begint bij een goed mes! We geven je graag 5 tips mee om je mes te onderhouden.
- Verhaal
Keiems Bloempje - Een bloem van een kaasje
We stellen je graag een zalig zacht kaasje voor: het Keiems Bloempje! Dit witschimmelkaasje is 100% West- Vlaams. Geboren tussen de Polders en het Houtland.
- Verhaal
Straffe verhalen...
Zeventig jaar geleden legde de gepassioneerde Leontine Pelsmakers de grondbeginselen van Van Eccelpoel. Ze was een vrouw die eruit sprong, door haar persoonlijkheid en haar activiteit. Heinde en verre raakte ze bekend, maar ken je ook haar bijzonderheden?