Home | Alle verhalen
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Klat Keramiek
Klat Keramiek is net als het leven zelf: uniek, imperfect en eenvoudig. Dat laatste niet altijd... Maar de bijzondere stukken van Klat Keramiek maken het wel een stuk mooier! Katrien Lathouwers draait potten in het midden van de Kempense bossen. Ontdek een deel van haar collectie in onze versmarkt.
- Verhaal
Olijke Oliere
Toscaanse handen maakten een bijzonder kruikje. Kristof en Charlotte produceren, naast heerlijke JOS-olijfolie, matching olijfkruikjes. Een staaltje handwerk dat gezelligheid en smaak schenkt.
- Verhaal
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Royal Belgian Caviar is op z’n minst een Belgisch unicum te noemen. Kaviaar uit onze contreien behoort tot de wereldtop. Een uniek kweekproces, steurvoeding uit eigen huis en een uitstekende waterkwaliteit vormen de basis van het zwarte goud. Royal Belgian Caviar groeide intussen uit tot de lieveling van verscheidene topchefs.
- Verhaal
Olijfolie JOS
Charlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak.
- Verhaal
De kunst van kaviaar...
Royal Belgian Caviar is een pionier in het produceren van Belgische kaviaar. In het Kempense Turnhout streven ze al meer dan twintig jaar naar de allerhoogste kwaliteit. Menig sterrenchefs verheffen de kaviaar tot een nog hogere kunstvorm.
- Verhaal
Hertalse Heuning
Wij hebben de eer om samen te werken met enkele hardwerkende Herentalsenaren: de bijen van Erik & Christa!
- Verhaal
Word olijfsommelier!
De smaak van olijfolie ontdek je door te walsen, te proeven en vooral te genieten. Je leest het goed, de handelingen van een sommelier!
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.
- Verhaal
Keukenterm van de dag: Monteren
Monteren: als je dacht dat dit enkel met fotografie en film te maken heeft, heb je het grondig mis!