Home | Alle verhalen
- Verhaal
Konishi – vijftien generaties vakmanschap
Konishi is één van de oudste sakébrouwerijen die Japan rijk is. Ondertussen staat de vijftiende generatie aan de brouwketels. In de jaren tachtig krijgt deze brouwerij een Belgisch kantje. Ze importeren vanaf dan Belgische speciaalbieren.
- Verhaal
Burni
3 vrienden. Een reis naar Mexico. En een smaakvol idee als souvenir. Lars, Jordi en Michael spendeerden uren in de keuken voor het perfecte recept voor iets bijzonder origneels. Namelijk: een hot sauce voor je koffie.
- Verhaal
Lekkers bij het Grillen
Geen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze.
- Verhaal
Benvenuto in famiglia!
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza (bekend van La Botte, Peppe's en culinaire tv-zender Njam) schroeft Zuiderse gezelligheid in een potje. Ontdek zijn producten in onze versmarkt!
- Verhaal
Van Eccelpoel: Gebrand op kwaliteitsvolle koffie
Heb jij een boon voor Van Eccelpoel koffie? Lees dan zeker over onze samenwerking met Blend and Sale!
- Verhaal
Appelen met peren vergelijken - Nashipeer
De appelpeer, of Nashi peer, is een smakelijk peertje overgevlogen uit Azië! Nashi-peren zitten boordevol vitaminen, mineralen en niet te vergeten: smaak. Heerlijk zo of verwerkt in fruitsalades of marinades. Wel even schillen, de schil is niet eetbaar! Probeer jij deze kanjer uit?
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?
- Verhaal
Wijntips voor beginners
Wijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen.
- Verhaal
Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen
Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.
- Verhaal
Wist-je-datje
Wist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde?
- Verhaal
Van Eccelpoel Underground
Onze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij.