Home | Alle verhalen
- Verhaal
Brunch of fun
Een heerlijke start van de dag – da's brunchen. Nog leuker als het zonder stress gebeurt. Volg onze tips voor een zorgeloos ochtendetentje.
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Butterrub
Hé, ken je onze rubs van Cape Herb & Spice al? Deze smaakmakers geven je stuk vlees extra dramagehalte. Qua smaak dan. Roer 'm eens onder boter. Zalig lekker op een groot braadstuk of simpelweg op je broodje.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.
- Verhaal
The look of love
Look brengt altijd wat meer liefde in een gerecht. Helaas bezorgt het kruid je ook een slechte adem. Look hiervoor laten? Alsjeblieft niet. Op drie manieren raak je die knoflooklucht snel kwijt.
- Verhaal
3 niervriendelijke tips
Nieren doet wat met je! Ze houden je lichaam schoon en geven zuurstof aan alle organen. Daarom vragen we je deze hardwerkende nieren wat te soigneren. Hoe? 3 tips vertellen het je...
- Verhaal
Wijntips voor beginners
Wijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen.