Home | Alle verhalen
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Vacherin Mont d'or - Kaas om op te lepelen
Koudere ochtenden vragen om warme kazen! De Zwitserse Vacherin Mont d'or bijvoorbeeld.
- Verhaal
Tips voor studenten - Eet een kleurrijke portie linzen
Lijkt examenstress je te lynchen? Eet linzen! Het zijn kleine energiebommetjes die de blok verzachten.
- Verhaal
Alle kleuren curry
Fris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten?
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Lekker van ons melk met zuiver zuivel
Als tussendoortje of ontbijt? Zuivel kan altijd. Ontdek onze unieke, wereldse zuivelproducten...
- Verhaal
Kekt ne ker hier - Daiquiri
Vroeger gedronken door zeelui in een zware drinkpul, nu nipt iedereen van een fancy glas!