Home | Alle verhalen
- VerhaalLekkers bij het GrillenGeen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze. 
- VerhaalWe are the champignonsWijzer worden in champignonsoorten? Ontdek verschillende soorten aan de hand van onze champignonwijzer! 
- VerhaalRook & roll van Het VishuisSiegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan. 
- VerhaalWijntips voor beginnersWijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen. 
- VerhaalBorgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genenHoren kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein. 
- VerhaalVan Eccelpoel UndergroundOnze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij. 
 
 
 
 
 
