Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Avocado gevuld met 'n eitje
Een ei gecombineerd met avocado: da's gewoon het perfecte huwelijk!
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.
- Recept
Laat je van je Socca blazen!
Hé, ken je Joep's kikkererwtenmeel al? Dit glutenvrij, natuurlijk én biologisch meel bestaat alleen uit gemalen kikkererwten. Een enorm veelzijdig product dat kan dienen als bindmiddel, eivervanger of meel! Wij lieten ons alvast van onze sokken blazen door deze heerlijk simpele socca.
- Recept
Te veel tomatensaus? Uitstekend voor 3 snelle hapjes!
Het einde van de week, nog een badkuip aan tomatensaus, maar geen idee wat ermee aan te vangen? We geven je enkele tips om je tomatensaus om te vormen tot een lekkere dip, crouton of tomatenboter.
- Recept
Ola, Tortilla!
Voor het vullen van een tortilla bestaan er eigenlijk geen regels. Toch geven we graag een suggestie!