Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Hartige en zoete croissants
Vul 's een croissant. Als we een voorzet mogen geven, kies voor temperamentvol Italiaans of Belgisch zoet.
- Recept
Piadina met mortadella, pistachenootjes en mozzarella
De piadina is een op en top Italiaanse wrap. Een frisse lunch of lekkere snack tussendoor. Je kan het gegrild of gewoon zo verorberen! Wij vinden 'm bijzonder lekker gevuld met flinterdunne sneetjes mortadella.
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
Te veel tomatensaus? Uitstekend voor 3 snelle hapjes!
Het einde van de week, nog een badkuip aan tomatensaus, maar geen idee wat ermee aan te vangen? We geven je enkele tips om je tomatensaus om te vormen tot een lekkere dip, crouton of tomatenboter.