Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Easy flammkuchen
Heerlijk borrelen: daar hoort een verwarmend hapje bij! Mit der Flamm in de pijp: deze Flammkuchen tover je in no time op tafel.
- Recept
Zoete aardappeltjes in de oven
Met zoete aardappel of bataat doe je nooit kwaad. Ook wij zijn verlekkerd op deze populaire groente en sneden alvast yam(mie) schijfjes klaar!
- Recept
Dampende soep met Pompoen & Bloemkool
Raadpleeg dit recept voor een heerlijke mix van pompoen en bloemkool. Raak verwarmd door de combinatie van zoet en romig, want orange is the new delicacy!
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
Spinnekop-soep
Dit gerecht is pas geslaagd als er iets in de soep loopt. Durf jij de controle los te laten?
- Recept
Café Couture - Cold Brew
Verfris jezelf met verschillende smaakvolle cold brew iced teas van Café Couture! Geen suiker, additieven, bewaarmiddelen of E-nummers, wél boordevol smaak en verfrissing!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Zoute pannenkoeken met gerookte visvulling
Omdat pannenkoeken altijd een goed idee zijn, delen we graag een gevulde versie met jullie.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.