Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
DZJING
Dzjing is een 100% natuurlijk, biologisch drankje waarin gember, limoen en een subtiele kruidenmix de hoofdrol spelen. DZJING heeft een subtiele smaak. Perfect als smaakmaker in limonade, mocktails en verschillende gerechten.
- Recept
Spinnekop-soep
Dit gerecht is pas geslaagd als er iets in de soep loopt. Durf jij de controle los te laten?
- Recept
Scoor met Stryyk
Alcoholvrij aperitieven? Wij zijn fan! De producten van Stryyk zijn dan wel alcoholvrij, ze zitten bomvol smaak. We shaken graag een mocktail voor je op basis van Stryyk Not Vodka!
- Recept
Pittige kaasblokjes met clementinemarinade
Val je, tijdens de grillige herfst, als een blok voor de warmte van Zuiderse landen? Waan je in Portugal met Piri-Piri kaasblokjes!