Home | Alle recepten
- Recept
PALOMA
We hebben het hier niet over een 'duif' maar over een populaire, Mexicaanse cocktail! Straffe dorstlesser op basis van frisse pompelmoes en tequila. Ay caramba!
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Griekse yoghurt met ovengebakken appeltjes
Grauwe dagen overleven doe je met dit hartverwarmende ontbijt of tussendoortje!
- Recept
FIESTA MET SANGRIA
Niets beter op een hete dag dan een glaasje homemade sangria. Hoewel... Een karaf sangria is nog beter! De basis van dit zomerse drankje: onze bidonnetjes Lolailo. Olé!
- Recept
Tartaar van maatjes
Maagdelijke maatjes zijn altijd een verfrissende verschijning! Heerlijk zo, nog beter gecombineerd met een zuur appeltje en venkel.
- Recept
Detoxsoep van de dag - Broccoli-Spinazie
Soms is 'er een soepje van maken' het beste wat je lichaam kan overkomen! Iets wat we zelf en voedingsconsulente Liesbeth Leysen zeker kunnen beamen.
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Avocado gevuld met 'n eitje
Een ei gecombineerd met avocado: da's gewoon het perfecte huwelijk!
- Recept
Het perfecte spekkaasje
Krokant vanbuiten, heerlijk smeuïg binnenin! Wij kregen van Kempense Geitenkaas Polle hét geheim van een lekker gebakken spekkaasje.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.