Home | Alle recepten
- Recept
CHIMICHURRI
Een kruidige dip, perfect bij je steak. Pittig of mild, van beide versies worden wij wild. Oké, vergeef ons het rijmpje. Maar dit is een must-try bij de BBQ!
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
Haute dog - Chipolata, chili con carne
Wie zegt er dat een BBQ traditioneel hoeft te zijn? Think outside the braai, euhm, box met deze hippe haute dog.
- Recept
Te veel tomatensaus? Uitstekend voor 3 snelle hapjes!
Het einde van de week, nog een badkuip aan tomatensaus, maar geen idee wat ermee aan te vangen? We geven je enkele tips om je tomatensaus om te vormen tot een lekkere dip, crouton of tomatenboter.
- Recept
Zoute pannenkoeken met gerookte visvulling
Omdat pannenkoeken altijd een goed idee zijn, delen we graag een gevulde versie met jullie.