Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Salade Niçoise
Dé koningin der salades: Salade Niçoise. Vernoemd naar de elegante stad Nice. Hoofdrolspelers zijn traditioneel gezien salade (ah, ja), verse tonijn en kakelverse eitjes.
- Recept
Gazpacho van komkommer, erwtjes en munt
Gazpacho: een verfrissend soepje. De Spanjaarden maken 'm traditioneel met tomaat. Wij fabriceren 'm met groene groentjes van bij ons. Denk aan komkommer, erwtjes en munt!
- Recept
Dampende soep met Pompoen & Bloemkool
Raadpleeg dit recept voor een heerlijke mix van pompoen en bloemkool. Raak verwarmd door de combinatie van zoet en romig, want orange is the new delicacy!
- Recept
Hummmus - de prinses & de kikkererwt
De kikkererwt: de perfecte match bij de millenialprinses. Breng kleur op je boterham met onze verschillende plantaardige smeersels. Ontdek ons assortiment: natuur, mango-curry, rode biet, linzen, tikka massala... Allemaal verkrijgbaar in onze veggietoog!
- Recept
Spinnekop-soep
Dit gerecht is pas geslaagd als er iets in de soep loopt. Durf jij de controle los te laten?
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.