Home | Alle recepten
- Recept
Borrel BBQ - Deelbrood
Ohhh.... Een warm, knapperig plukbroodje met smeltende kaas, kruidenboter en ontbijtspek. Haast te lekker om te delen.
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
Gebakken rijst met kippenwok
Wordt het niet eens tijd voor wat wok & roll? Haal je beste pan maar uit de kast... De wok is on!
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Soupe du jour
Een rommelende maag, dat vraagt om een kom verse soep. Zo eentje met Broccoli en Courgette: smaakt gegarandeerd!
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.