Home | Alle verhalen
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
De Drie Wilgen - De favoriet van Jan
35 biologische fruitsappen met 100% eigen vruchtensuikers, wie kan daaruit kiezen?
- Verhaal
Goudmerk varken
Goudmerk varkensvlees is afkomstig van een veredelde varkenssoort. De varkens leven in een stressvrije omgeving met voldoende rust. Dat resulteert in smakelijk, sappig vlees.
- Verhaal
Keukenteam in de kijker
Lekker eten dat is genieten, proeven, beleven én een sterk keukenteam. Nieuwsgierig naar wie er bij Van Eccelpoel in de potten roert?
- Verhaal
Straffe verhalen...
Zeventig jaar geleden legde de gepassioneerde Leontine Pelsmakers de grondbeginselen van Van Eccelpoel. Ze was een vrouw die eruit sprong, door haar persoonlijkheid en haar activiteit. Heinde en verre raakte ze bekend, maar ken je ook haar bijzonderheden?
- Verhaal
Recla - Gedroogde Ham
Waan jezelf in de Italiaanse bergen: kom onze sublieme, gedroogde ham ontdekken!