Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vind de perfecte (to)match
Zoveel tomaten om te kiezen, maar heb je geen clou van hun kwaliteiten? Laat onze tomaten zich aan je voorstellen. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt.
- Verhaal
Knallen met knolselder
Knolselder is dé groente van het seizoen. Een veelzijdige rakker boordevol smaak. We geven je graag enkele tips hoe je deze grillige groente net snijdt.
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Eten op’t ritme van de natuur
Groenten en fruit – die eten we het liefst naargelang het seizoen en van eigen bodem. Moeder Natuur bepaalt ons bordje en dat heeft tal van voordelen.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Vérse patisserie?
Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie.
- Verhaal
Zalig zoet...
Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter...
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?
- Verhaal
Recla - Gedroogde Ham
Waan jezelf in de Italiaanse bergen: kom onze sublieme, gedroogde ham ontdekken!