Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vind de perfecte (to)match
Zoveel tomaten om te kiezen, maar heb je geen clou van hun kwaliteiten? Laat onze tomaten zich aan je voorstellen. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt.
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Eten op’t ritme van de natuur
Groenten en fruit – die eten we het liefst naargelang het seizoen en van eigen bodem. Moeder Natuur bepaalt ons bordje en dat heeft tal van voordelen.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Bio Sap van de Drie Wilgen
Maak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt.
- Verhaal
Afternoon tea op z’n Van Eccelpoel’s
Namiddag (de ~ (m.), ~en): Het tijdstip voor een picknick binnenshuis met Van Eccelpoels huisgemaakt gebak.
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.