Home | Alle verhalen
- Verhaal
VENKEL
Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!
- Verhaal
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Royal Belgian Caviar is op z’n minst een Belgisch unicum te noemen. Kaviaar uit onze contreien behoort tot de wereldtop. Een uniek kweekproces, steurvoeding uit eigen huis en een uitstekende waterkwaliteit vormen de basis van het zwarte goud. Royal Belgian Caviar groeide intussen uit tot de lieveling van verscheidene topchefs.
- Verhaal
Goddelijk lams
Bij Van Eccelpoel zijn we fan van lamsvlees. Maar het ene lam is het andere niet. Ga je voor een kruidige köfte of een old fashioned lamsbout?
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
De kunst van kaviaar...
Royal Belgian Caviar is een pionier in het produceren van Belgische kaviaar. In het Kempense Turnhout streven ze al meer dan twintig jaar naar de allerhoogste kwaliteit. Menig sterrenchefs verheffen de kaviaar tot een nog hogere kunstvorm.
- Verhaal
Verschillende streken, verschillende smaken
Wie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone?
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.