Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Gazpacho van komkommer, erwtjes en munt
Gazpacho: een verfrissend soepje. De Spanjaarden maken 'm traditioneel met tomaat. Wij fabriceren 'm met groene groentjes van bij ons. Denk aan komkommer, erwtjes en munt!
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Pittige kaasblokjes met clementinemarinade
Val je, tijdens de grillige herfst, als een blok voor de warmte van Zuiderse landen? Waan je in Portugal met Piri-Piri kaasblokjes!
- Recept
Kempense traditie in een pannetje....
Een typisch Belgische klassieker serveren? We presenteren een Kempens vispannetje bedacht door Freddy.