Home | Alle verhalen
- Verhaal
Magnum Opius
Cocktails zorgden altijd voor pretlichtjes in de ogen van Leander Beuckels en Lucas Lambrechts. Ze waren ervan overtuigd dat ook een alcoholvrije versie daarvoor kon zorgen.
- Verhaal
Tromgetruffel...
De truffel is terug! Vanaf nu is wintertruffel verkrijgbaar. Geniet van deze aromatische, smaakvolle zwam! Plaats jouw bestelling via bestellingen@vaneccelpoel.be.
- Verhaal
Tipsy
Tipsy Beer kent een lange geschiedenis. Het verhaal neemt ons terug naar 1898. Bakkerszonen Jan en Jozef Hermans brengen naast brood ook bier rond. Ze kregen de kunst van het brouwen onder de knie en 'Brasserie Frères Hermans' was geboren.
- Verhaal
Brouwerij Leysen - Thuisbasis van de Baskwadder
Brouwerij Leysen is de trotse eigenaar van de Baskwadder. De naam van het bier is niet zomaar een verzinsel. Curieus naar de achterliggende betekenis?
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Lekker van hier tot gimber
Gimber is een bijzonder lekker gemberconcentraat. Het is een boost voor zowel je immuunsysteem als smaakpapillen. Spice things up met een geutje Gimber in je glas!
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
Struise Brouwers
In het schooltje van de Struise Brouwers is er voor brave bieren geen plaats. Ontdek hun specialiteit van de dag: speciaalbieren vol power, gebrouwen op een ecovriendelijke manier.
- Verhaal
Geuze: een goedlachse zuurpruim!
Een warme lentedag beklinken met een friszure Geuze. Als dat niet leven als God in Frankrijk is… Of als bierliefhebber in ons Belgenland.
- Verhaal
HOPSCHEPPERS: "Schep eens wat hop!"
Twee smaakvrienden Tony de Pooter en Jos Saenen begonnen zo’n tien jaar geleden samen aan een wijncursus. Daar leerden ze vooral wijn appreciëren en smaken herkennen. Dat kwam goed van pas toen een nieuwe passie begon te kriebelen: bier brouwen.
- Verhaal
Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen
Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.