Home | Alle verhalen
- Verhaal
Aardbeien: ster van het seizoen
Royaal van smaak. Blozend met een groene kroon... Aardbeien worden niet voor niets 'zomerkoninkjes' genoemd!
- Verhaal
Viva veggie – El Sympatico aan tafel
Vriendelijk en aardig... Vegetarische producten winnen onze sympathie! Ontdek een greep uit ons plantaardig assortiment.
- Verhaal
Parel uit Zeeland
De Zeeuwse platte is een echte diva uit, jawel, Zeeland. Deze parel vertoeft lang niet overal, heeft veel zorg nodig... Maar levert o zo’n verbluffend resultaat op!
- Verhaal
Lekkers bij het Grillen
Geen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze.
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Oooh Sienna...
Toegegeven: wij zijn stiekem fan van fruit- en groentepap. Ons is het vaak te flauw... Dat vinden ze bij Sienna & Friends ook. Door gebruik van verschillende kruiden en specerijen helpt Sienna & Friends de smaakpapillen van je baby ontwikkelen.
- Verhaal
Wijntips voor beginners
Wijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen.
- Verhaal
Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen
Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.
- Verhaal
Van Eccelpoel Underground
Onze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij.