Home | Alle recepten
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
Tartaar van maatjes
Maagdelijke maatjes zijn altijd een verfrissende verschijning! Heerlijk zo, nog beter gecombineerd met een zuur appeltje en venkel.
- Recept
bananenpannenkoeken
Hey, wordt het eens niet tijd voor bananenpannenkoeken? Ideaal voor jouw brunch!
- Recept
DZJING
Dzjing is een 100% natuurlijk, biologisch drankje waarin gember, limoen en een subtiele kruidenmix de hoofdrol spelen. DZJING heeft een subtiele smaak. Perfect als smaakmaker in limonade, mocktails en verschillende gerechten.
- Recept
Hummmus - de prinses & de kikkererwt
De kikkererwt: de perfecte match bij de millenialprinses. Breng kleur op je boterham met onze verschillende plantaardige smeersels. Ontdek ons assortiment: natuur, mango-curry, rode biet, linzen, tikka massala... Allemaal verkrijgbaar in onze veggietoog!
- Recept
Hello Nacho
Breng Mexico naar het terras met deze loaded chili nacho’s! Bij nacho’s geldt: more is more. Een verfijnde presentatie hoeft absoluut niet. Messy is the way to go.
- Recept
Scoor met Stryyk
Alcoholvrij aperitieven? Wij zijn fan! De producten van Stryyk zijn dan wel alcoholvrij, ze zitten bomvol smaak. We shaken graag een mocktail voor je op basis van Stryyk Not Vodka!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.