Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vind de perfecte (to)match
Zoveel tomaten om te kiezen, maar heb je geen clou van hun kwaliteiten? Laat onze tomaten zich aan je voorstellen. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt.
- Verhaal
Aardbeien: ster van het seizoen
Royaal van smaak. Blozend met een groene kroon... Aardbeien worden niet voor niets 'zomerkoninkjes' genoemd!
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.