Home | Alle verhalen
- Verhaal
BOTAN DISTILLERY
Alcoholvrij saai? Niet als het aan Botan Distillery ligt. Deze distilleerderij bottelt pareltjes die het glas sieren. Zonder alcohol.
- Verhaal
RACLETTE-PRET
Wat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder.
- Verhaal
Minhota
Op zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak.
- Verhaal
Vier kerst op grote schaal
Stress en feestdagen? Geen rariteit! Daarom wil Van Eccelpoel maar al te graag enkele feesttips kwijt.
- Verhaal
Klepper van formaat
Deze elegante schelpen doen de feesttafel floreren. Mooi aan de buitenkant, smaakvol vanbinnen.
- Verhaal
Tromgetruffel...
De truffel is terug! Vanaf nu is wintertruffel verkrijgbaar. Geniet van deze aromatische, smaakvolle zwam! Plaats jouw bestelling via bestellingen@vaneccelpoel.be.
- Verhaal
Wild
Genieten tijdens het seizoen van de smaak! Onze beenhouwers gaan op jacht naar de beste stukken.
- Verhaal
Champagne en oesters: een luxueus paar
Word jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp!
- Verhaal
Parel uit Zeeland
De Zeeuwse platte is een echte diva uit, jawel, Zeeland. Deze parel vertoeft lang niet overal, heeft veel zorg nodig... Maar levert o zo’n verbluffend resultaat op!
- Verhaal
Superbee - Wax Wraps
Het ecologische antwoord op plastic - en aluminiumfolie. Deze wrap gemaakt van biologisch katoen en bijenwas houdt zowel je lunch als al je restjes vers! Bovendien zijn Superbee Wax Wraps fairtrade én handgemaakt.
- Verhaal
Clementine vs Mandarine
In de battle ring: clementines en mandarijnen. Hoe goed ken jij deze kandidaten?
- Verhaal
Buurtsuper van het Jaar 2023
Ochot! Dankzij jullie stemmen mogen we ons 'Buurtsuper van het Jaar 2023' noemen!
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Pannenkoeken Peter
De pannenkoeken van Pannenkoeken Peter zijn lekker, artisanaal en ultravers. Genieten zonder een pan om te draaien!
- Verhaal
Tipsy
Tipsy Beer kent een lange geschiedenis. Het verhaal neemt ons terug naar 1898. Bakkerszonen Jan en Jozef Hermans brengen naast brood ook bier rond. Ze kregen de kunst van het brouwen onder de knie en 'Brasserie Frères Hermans' was geboren.
- Verhaal
Knapperige Cordon Bleu
Stel je voor. Een knapperige cordon bleu voor je neus. Mes en vork in de aanslag. Door het korstje heen snijden. De twee helften uit elkaar trekken. En dan... een lava van smeuïge kaas. Het bakken kan wel eens een gedoe zijn. Volg onze tips voor de perfecte cordon-cuisson!